Menu
Your Cart

Kita

Kita
Koncentruotas Mon Platin alavijo gelis su Negyvosios jūros mineralais ir ramunėlių ekstraktu. Saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, gaivina, ramina odą, mažina jos sudirgimus.Naudojimas: Tepti ant odos, persikaitinus saulėje, nuimti odos paraudimui, kad oda neišsausėtų bei nesiluptų. Su..
11.00€
Be PVM:9.09€
Mon Platin dušo gelis su 26 Negyvosios jūros mineralais bei ramunėlės ekstraktu tinka visų tipų odai. Malonaus aromato gelis veiksmingai šalina odos nešvarumus, minkština odą, sureguliuoja odos drėgmės lygį, bei suteikia odai elastingumo. Oda tampa švelni ir maloni prisilietimams..
11.00€
Be PVM:9.09€
Mon Platin dušo kremas - prausiklis kūnui (Rich and Famous)  Su negyvosios jūros mineralais, lepinantis kreminės tekstūros kūno prausiklis. Specialiai sukurtas, kad prausiantis drėkintų odą. Prestižinis kvapas sukelia malonų pojūtį, o dėl unikalios formulės aromatas išlieka ilgiau.Naudoji..
14.00€
Be PVM:11.57€
Mon Platin ma­lo­niai ir geis­min­gai kve­pian­tis, leng­vas, rie­bus kūno los­jo­nas. Grei­tai įsi­ge­ria, drė­ki­na odą, su­tei­kia jai ak­so­mi­nio švel­nu­mo ir eg­zo­tiš­ką kva­pą. Kruopš­čiai pa­rin­kti vi­ta­mi­nai ir au­ga­li­nis kom­plek­sas su 26 Ne­gy­vo­sios jū­ros mi­ne­ra­lais. Tonizuo..
12.00€
Be PVM:9.92€
Galioja iki 2024/01/30 Atidarius sunaudoti per 9 mėn.!!!Egzotiško kvapo drėkinantis Mon Platin kūno prausiklis, kuris žadina jausmus, pakelia nuotaiką. Drėkina, švelnina odą, aprūpina ją visais reikalingais mikroelementais. Energizuojantis ingredientų kompleksas veiksmingai kovoja su odos senėj..
26.00€
Be PVM:21.49€
Unikalus egzotinio kvapo Mon Platin muilas su Negyvosios Jūros mineralas ir glicerinu. Kruopščiai nuvalo odą ir suteikia jai elastingumo bei žvilgesio. Nesausina odos. Sudėtyje yra granatų, ramunėlių bei alavijų ekstraktų. Naudojimas: Įtrinti į oda, nuskalauti vandeniu.Įspėjimas: Nena..
7.00€
Be PVM:5.79€
Vonios druska iš Negyvosios jūros su eteriniais aliejais. Natūrali druska su įvairiais mineralais ir skirta odos ląstelėmis valyti, drėkinti, atpalaiduoti, maitinti bei pagyvinti. Padeda pažeistai odai, atpalaiduoja raumenis bei suteikia nepakartojamą atsinaujinimo jausmą. Naudojimas : 1/2 puod..
15.00€
Be PVM:12.40€
Vonios druska iš Negyvosios jūros su eteriniais aliejais ir įvairiais mineralais. Skirta odos ląstelėms valyti, drėkinti, atpalaiduoti, maitinti bei pagyvinti. Padeda pažeistai odai, atpalaiduoja raumenis bei suteikia nepakartojamą atsinaujinimo jausmą. Naudojimas: 1/2 puodelio druskos įpilti į..
10.00€
Be PVM:8.27€
Purve yra 26 mineralai iš Negyvosios jūros. Efektyviai valo odą šalina negyvąsias odos ląsteles. Purvas padeda įsavinti drėgmę, suteikia gaivumo ir sveikumo pojūtį, atpalaiduoja raumenis.Naudojimas: tepti purvą ant kūno odos ir palikti 15-20 minučių. Nuplauti tekančiu vandeniu. Jei purvas pašildomas..
10.00€
Be PVM:8.27€
Mon Platin pieštukinis dezodorantas su Negyvosios Jūros mineralais moterims "Fresh". Ilgam laikui pašalina prakaito kvapą bei kitus nemalonius kvapus, suteikia gaivos ir švaros jausmą. Gaiviai ir švelniai kvepiantis. Be mineralinio aliejaus. Be silikono.Ingredientai:Propylene Glycol, Wate..
12.00€
Be PVM:9.92€
Mon Platin ilgalaikio poveikio, naikinantis prakaito ir kitus nemalonius kūno kvapus pieštukinis dezodorantas moterims. Ekonomiškas ir patogus naudoti. Malonaus lengvo aromato dezodorantas ilgam laikui pašalina prakaito kvapą, suteikia gaivos ir švaros jausmą. Su Negyvosios jūros vandeniu ir ram..
13.00€
Be PVM:10.74€
Ilgalaikio poveikio. Naikina nemalonius kūno ir prakaito kavapus. Gaivinantis, maloniai lengvai kvepia. Ekonomiškas bei patogus naudoti.Naudojimas : pasukt ratuką ,esantį dezodoranto apačioje ir taip pieštukas pasikels į viršų. Naudot pažastis ir kitoms prakaituojančioms kūno vietoms. Negalima ..
12.00€
Be PVM:9.92€
Rodoma nuo 1 iki 12 iš 19 (2 puslapių)