Menu
Your Cart

Prausikliai

Prausikliai
Naujos kartos priemonė, skirta vyrų veido odai giliai ir kruopščiai išvalyti, kad būtų graži ir išpuoselėta. Su mėtų ekstraktu ir kalogenu. Oda ilgai išlieka gaivi, elastingesnė, lygesnė. Greitai ir efektyviai pašalinamos negyvosios ląstelės ir įvairūs kenksmingos aplinkos (dūmų, degėsių) nešvarumai..
12.00€
Be PVM:9.92€
Rinkinį sudaro:1. Vyrų šampūnas nuo pleiskanų PremiuMen 400mlMolekulinės formulės šampūnas švelniai ir efektyviai panaikina matomas pleiskanas ir riebalus jau pirmą kartą panaudojus. Mėtų ekstraktas suteikia gaivumo pojūtį, oda nuraminama, plaukai blizga, švelnūs. Galima naudoti kaip ..
44.00€
Be PVM:36.36€
 Į rinkinį įeina:1. Vyrų šampūnas ir dušo gelis PremiuMen 400 mlNaujos technologijos produktas švelniai ir gerai nuvalo odą bei plaukus, subalansuoja odos PH. Plaukai elastingi, oda švari. Su vitaminais C, E ir B5. Naudojimas: nedaug gelio pamasažuoti tarp delnų, kol suputos..
23.99€
Be PVM:19.83€
Naujos technologijos produktas švelniai ir gerai nuvalo odą bei plaukus, subalansuoja odos PH. Plaukai bus elastingi, oda švari. Su vitaminais C, E ir B5. tinka visų tipų odai.Naudojimas: nedaug gelio pamasažuoti tarp delnų, kol suputos, sutepti drėgnus plaukus ir kūną, kruopščiai nuplauti vandeniu...
14.00€
Be PVM:11.57€
Specialiai sukurtas vyriškas malonaus kvapo Mon Platin šampūnas ir dušo gelis 2 viename, kuris gerai nuplauna plaukų ir odos nešvarumus bei pamaitina. Ph tinkamas galvos odai. Plaukai bus švarūs, minkšti, lengvai šukuojami, blizgės, o kūno oda skaniai kvepės. Juodųjų ikrų ekstraktas pamaitins odą ir..
30.00€
Be PVM:24.79€
Specialiai sukurtas vyriškas malonaus kvapo Mon Platin šampūnas ir dušo gelis 2 viename, kuris gerai nuplauna plaukų ir odos nešvarumus bei pamaitina. Ph tinkamas galvos odai. Plaukai bus švarūs, minkšti, lengvai šukuojami, blizgės, o kūno oda skaniai kvepės. Juodųjų ikrų ekstraktas pamait..
17.00€
Be PVM:14.05€
Rodoma nuo 1 iki 6 iš 6 (1 puslapių)