Menu
Your Cart

Kremai

Kremai
Modernus maitinimasis Mon Platin Negyvosios jūros mineralų kremas intensyviai brandžios odos priežiūrai vakare ir naktį. Kremo sudėtyje yra odos priežiūros komplekso su hialurono rūgštimi, Negyvosios jūros mineralais, alyvuogių aliejumi, žaliosios arbatos, ramunėlių bei aloe vera ekstraktais. Kremas..
18.00€
Be PVM:14.88€
Inovatyvus Mon Platin kremas nuo raukšlių su SPF15 ir juodųjų ikrų esktraktu brandžiai veido odai ir kaklui, apsaugo odą nuo žalingų saulės spindulių dienos metu. Sudėtyje yra hialurono rūgšties, kolageno, alyvuogių bei avokado aliejaus, taip pat žaliosios arbatos, ramunėlių bei aloe vera ekstraktų...
44.00€
Be PVM:36.36€
Brandžios odos paakių ir kaklo kremas su SPF15 ir juodaisiais ikrais, 50ml
Prekės nėra
Inovatyvus Mon Platin kremas su SPF 15 ir juodųjų ikrų ekstraktu plonai ir delikačiai odai aplink akis ir kaklą, efetkyviai apsaugo odą nuo žalingų saulės spindulių. Kremo sudėtyje yra veido odos priežiūros kompleksas su hialurono rūgštimi, kolagenu, alyvuogių aliejumi, avokado aliejumi taip pat žal..
55.00€
Be PVM:45.45€
Inovatyvus ir intensyvus Mon Platin Negyvosios Jūros mineralų kremas. Efektyviai apsaugo ploną ir delikačią odą nuo žalingų saulės spindulių. Kremo sudėtyje yra veido odos priežiūros kompleksas su hialurono rūgštimi, kolagenu, alyvuogių aliejumi, avokado aliejumi taip pat žaliosios arbatos ekstraktu..
20.00€
Be PVM:16.53€
Inovatyvus ir intensyvus Mon Platin dieninis kremas su juodųjų ikrų ekstraktu efektyviai apsaugo ploną ir delikačią brandžią odą nuo žalingų spindulių. Kremo sudėtyje yra veido odos priežiūros kompleksas su hialurono rūgštimi, kolagenu, alyvuogių aliejumi, avokado aliejumi  taip pat žaliosios a..
37.99€
Be PVM:31.40€
Efektyviai drėkinantis Mon Platin kremas nuo raukšlių su juodųjų ikrų ekstraktu, kuriame optimaliai subalansuoti didelės koncentracijos aliejai ir proteinai. Su mineralinėmis druskomis, vitaminais, pieno lipidais, angliavandenių kompleksu ir amino rūgštimis, su SPF15 saulės filtrais. Kremas saug..
44.00€
Be PVM:36.36€
Lengvas subalansuotos sudėties, greitai susigeriantis kremas nusiskutus vienkartiniu peiliuku ar elektrine mašinėle. Oda ilgam sudrėkinama, sumažėja paraudimų, raukšlelių. Yra juodųjų ikrų, mėtų ekstrakto, kolageno. Gaivumo, švaros pojūtis, malonaus kvapo. Be mineralinių aliejų, parabenų, spirito.Na..
16.00€
Be PVM:13.22€
Veido kremas yra su natūraliu alyvuogių aliejumi, didelės koncentracijos vit. A, C ir E bei ingredientų kompleksu, stiprinančių kolageno ir elastino sluoksnių ryšius, nuo kurių priklauso odos elastingumas ir jaunatviška išvaizda. Sudėtyje yra nedidelės koncentracijos avokado aliejaus,  Reguliar..
16.99€
Be PVM:14.04€
Unikalus Mon Platin drėkinamasis kremas su augalų ekstraktais, Negyvosios jūros mineralais ir juodaisiais ikrais. Kremo sudėtyje yra optimaliai koncentruotų aliejų ir baltymų, mineralinių druskų (daugiausia fosforo ir kalio), vitaminų A, B2 ir B12, geležies, mangano, magnio, seleno ir..
37.00€
Be PVM:30.58€
Mon Platin lengvo kvapo drėkinamasis kremas po skutimosi vyrams. Saugo odą, atstato odos drėgmės lygį ir elastingumą, padeda atitolinti odos senėjimo procesą. Su Negyvosios jūros mineralų ir augaliniais ekstraktais. Maitina ir minkština odą.Naudojimas: tepti ant odos nusiskutus.Įspėjimas: nenaud..
16.00€
Be PVM:13.22€
Drėkina, maitina ir suteikia odai, stiprina kapiliarų sieneles. Su morkų aliejumi, vitaminais A, E, C,B1 ir B2. Su natūraliais Negyvosios jūros mineralais, kremas lengvai įsigeria ir stimuliuoja oda. Su saulės filtrais, saugančiais odą nuo žalingo aplinkos poveikio.Naudojimas: naudoti ryte, vakare i..
16.00€
Be PVM:13.22€
Puikus kremas su Negyvosios jūros mineralais, stabilizuoja odos drėgmės lygį ir atsinaujina jos elastingumą. Jo sudėtyje yra filtrų rinkinys, bei mineralai. Kremas saugo odą nuo žalingo odos poveikio, bei stipriai ją maitina. Naudojimas: užtepti kremo ir masažuoti, kol įsigers į odą.Įspėji..
15.00€
Be PVM:12.40€
Rodoma nuo 1 iki 12 iš 37 (4 puslapių)