Menu
Your Cart

Kremai

Kremai
Koncentruotas Mon Platin alavijo gelis su Negyvosios jūros mineralais ir ramunėlių ekstraktu. Saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, gaivina, ramina odą, mažina jos sudirgimus.Naudojimas: Tepti ant odos, persikaitinus saulėje, nuimti odos paraudimui, kad oda neišsausėtų bei nesiluptų. Su..
11.00€
Be PVM:9.09€
Ypatingos sudėties sviestas, stangrina, gaivina odą, suteika energijos ir gaivų kvapą. Su vitaminais A, E ir C, Negyvosios jūros mineralais, levandos, vanilės ir pačiulio esencijomis. Nuostabaus kvapo. Tinka visų tipų odai.Naudojimas: tepti ant kūno ir švelniais judesiais gerai įtrinti į odą, y..
17.00€
Be PVM:14.05€
 Apsauginis pieštukinis veido ir kūno kremas nuo saulės SPF 50+ 30mlAukšto lygio apsauga nuo žalingų UVA + UVB ultravioletinių spindulių. Pieštuko medžiaga yra lengvos ir malonios tekstūros, gerai įsigeria ir labai efektyviai saugo odą, intensyviai drėkina. Tiksli formulė buvo ištirta ir ati..
21.01€
Be PVM:17.36€
Mon Platin kūno šveitiklis – tai aromatinių aliejų mišinys su Negyvosios jūros druskų granulėmis. Šveitiklis minkština odą, sustiprina jos elastingumą ir suteikia aksominio švelnumo. Sudėtyje yra citrinžolės, kokoso, vanilės, levandos ir grynojo migdolų aliejaus. Mon Platin pilingas kūnui  mait..
16.00€
Be PVM:13.22€
Itin intensyvus rankų kremas
Prekės nėra
Dėmesio! Galioja iki 2023/03. Atidarius iki 03.31d. sunaudoti per 9 mėn.Rankų kremas, sukurtas iš naujoviškų ingredientų su juodųjų ikrų ekstraktu ir šaltalankių aliejumi. Sudėtyje yra Gold Complex mikro kapsulių, susidedančių iš MP gold 2035: hialurono rūgšties, perlų miltelių pavidalo, 24 karat..
20.00€
Be PVM:16.53€
Turtingos tekstūros Mon Platin apsauginis kojų kremas su Negyvosios jūros mineralais, vitaminu E, A ir B5. Minkština, švelnina sausą odą, mažina skeldėjimą, drėkina ir maitina. Tinka visų tipų odai. Be parabenų.Naudojimas: tepti ant pėdų ir masažuoti kol įsigers.Įspėjimas: nenaudo..
8.09€
Be PVM:6.69€
Kremas pašalina sausas odos ląsteles, sustiprina natūralių komponentų poveikį, oda švelni, gaivaus kvapo, ilgai nepraranda drėgmės. Sudetyje yra avokadų ir arbatmedžio aliejai, vitaminai E, A ir B5, Negyvosios jūros mineralai. Naudojimas: sukamaisias judesiais tepti kremo ant švarių pėdų, kol v..
10.00€
Be PVM:8.27€
Kojų kremas pašalina sausas odos ląsteles, sustiprina natūralių komponentų poveikį, oda tampa švelni, gaivaus kvapo, ilgai nepraranda drėgmės. Sudetyje yra avokadų ir arbatmedžio aliejaus, Vitaminų E, A ir B5, Negyvosios jūros mineralų. Naudojimas: sukamaisias judesiais tepti kremo ant švarių pėdų, ..
10.00€
Be PVM:8.27€
Kojų kremas pašalina sausas odos ląsteles, sustiprina natūralių komponentų poveikį, oda tampa švelni, gaivaus kvapo, ilgai nepraranda drėgmės. Sudetyje yra avokadų ir arbatmedžio aliejaus, Vitaminų E, A ir B5, Negyvosios jūros mineralų.Naudojimas: sukamaisias judesiais tepti kremo ant švarių pė..
10.00€
Be PVM:8.27€
Kojų kremas pašalina sausas odos ląsteles, sustiprina natūralių komponentų poveikį, oda tampa švelni, gaivaus kvapo, ilgai nepraranda drėgmės. Sudetyje yra avokadų ir arbatmedžio aliejaus, Vitaminų E, A ir B5.Naudojimas: sukamaisias judesiais tepti kremo ant švarių pėdų, kol visai įsigers. Įspė..
7.00€
Be PVM:5.79€
Kojų kremas pašalina sausas odos ląsteles, sustiprina natūralių komponentų poveikį, oda tampa švelni, gaivaus kvapo, ilgai nepraranda drėgmės. Sudetyje yra avokadų ir arbatmedžio aliejaus, Vitaminų E, A ir B5, Negyvosios jūros mineralų.Naudojimas: sukamaisias judesiais tepti kremo ant švarių pėdų, k..
7.00€
Be PVM:5.79€
Kojų kremas pašalina sausas odos ląsteles, sustiprina natūralių komponentų poveikį, oda tampa švelni, gaivaus kvapo, ilgai nepraranda drėgmės. Sudetyje yra avokadų ir arbatmedžio aliejaus, Vitaminų E, A ir B5, Negyvosios jūros mineralų. Naudojimas: sukamaisias judesiais tepti kremo ant švarių pėdų, ..
7.00€
Be PVM:5.79€
Rodoma nuo 1 iki 12 iš 33 (3 puslapių)