Menu
Your Cart

Kita

Kita
Prabangi Mon Platin kosmetikos linija siūlo žinomus aukščiausios kokybės ingridientus jūsų odai. Drėkinamasis muilas su optimaliai subalansuotu Juodųjų ikrų ekstraktu, jame aukšta koncetracija aliejų, proteinų, mineralų (Fosforas ir Kalis), Vitaminų A, E, B2, B12, geležies, magnio, seleno, mang..
19.00€
Be PVM:15.70€
Akių ir lūpų aplikatorius  su kolageno serumu 15 ml
Prekės nėra
Šis serumas efektyviai maskuoja ir lygina mimikos bei smulkiąsias raukšleles aplink akis ir lūpas. Palietus aplikatoriaus trikampiu antgaliu iš karto vėsinama subtili oda aplink akis. Mažėja patinimas, juodi ratilai ir mimikos raukšlės, dažniausiai susiformuojančios per tam tikrą laiką. Tai puikus k..
19.00€
Be PVM:15.70€
Brandžios odos paakių ir kaklo kremas su SPF15 ir juodaisiais ikrais, 50ml
Prekės nėra
Inovatyvus Mon Platin kremas su SPF 15 ir juodųjų ikrų ekstraktu plonai ir delikačiai odai aplink akis ir kaklą, efetkyviai apsaugo odą nuo žalingų saulės spindulių. Kremo sudėtyje yra veido odos priežiūros kompleksas su hialurono rūgštimi, kolagenu, alyvuogių aliejumi, avokado aliejumi taip pat žal..
55.00€
Be PVM:45.45€
Mon Platin Negyvosios Jūros drėkinamasis veido muilas su jūržolėmis, granatų ir citrusų ekstraktais, Negyvosios jūros mineralais. Puikiai nuvalo, maitina bei drėkiną odą. Oda tampa švelni ir špindinti.Naudojimas: ryte ir vakare prausti sukamaisiais judesiais kol suputos, nuskalauti vandeniu. Tink..
16.00€
Be PVM:13.22€
Sausina spuogus ir juos naikina. Prisotintas Negyvosios jūros mineralais. Efektyvus losjonas, skirtas valyti odą, sausinti bei naikinti spuogus. Nepalieka randų bei žymių. Naudojimas: prieš naudojant gerai suplakti. Vakare patepti spuogus. Ryte nuplauti vandeniu. Ryte nuplovus vandeniu&nbs..
21.99€
Be PVM:18.17€
Sudetyje yra Negyvosios jūros mineralų ir vit B5, E. Dviejų sudedamųjų dalių sluoksniai sukuria unikalų, ypač veiksmingą ir efektyvų makiažo valiklį. Pirmiausia švelnūs komponentai susigeria ir nuvalo makiažo likučius, net ir vandeniui atsparius. Vanduo su svarbiais mineralais, drėkinamais komponent..
12.00€
Be PVM:9.92€
Dėmesio! Produkto galiojimas iki 2023/03, atidarius produktą sunaudoti per 6 men.Ypatingas Mon Platin kremas specialiai sukurtas jautriai odai aplink akis ir dekolte zonai. Oda tampa gaivesnė ir švelnesnė, sulėtėja raukšlių atsiradimas bei mažėja smulkių raukšlelių. Į sudėtį įeina unikalios kapsulės..
54.99€
Be PVM:45.45€
Mon Platin braškių kvapo lūpų balzamas. Veiksmingai drėkina, minkština ir maitina sausas, sutrūkinėjusias lūpas. Ingredientai:Cocos nucifera (Coconut) oil, Butyrospermum parkii (Shea butter) oil, Petrolatum, Dimethicone, Flavor (Aroma), Beeswax, Paraffin, Tocopheryl acetate,..
4.00€
Be PVM:3.31€
Kokoso kvapo lūpų balzamas. Drėkina, minkština ir maitina sausas, sutrūkinėjusias lūpas. Apsaugo nuo vėjo ir šalčio.Cocos nucifera (Coconut) oil, Butyrospermum parkii (Shea butter) oil, Petrolatum, Dimethicone, Flavor (Aroma), Beeswax, Paraffin, Tocopheryl Acetate, Dehydroacetic acid.Geria..
4.00€
Be PVM:3.31€
Vynuogių kvapo balzamas. Drėkina, minkština ir maitina sausas, sutrūkinėjusias lūpas. Apsaugo nuo vėjo ir šalčio.Ingredientai:Cocos nucifera (Coconut) oil, Butyrospermum parkii (Shea butter) oil, Petrolatum, Dimethicone, Flavor (Aroma), Beeswax, Paraffin, Tocopheryl Acetate, Dehydroacetic ..
4.00€
Be PVM:3.31€
Lūpų blizgesys mėtų skonio 10 ml
Prekės nėra
Mon Platin lūpų blizgesys drėkina, minkština ir maitina sausas lūpas. Apsaugo nuo šalčio.Ingredientai:Ricinus Communis (Castor) Oil, Sorbitol, Flavor.Geriausia naudoti iki datos, nurodytos ant produkto pakuotės.Atidarius sunaudoti per 9 mėn.Gamintojas: A.Meshi Cosmetic Industries LtdKil..
5.00€
Be PVM:4.13€
Lūpų blizgesys obuolių skonio 10 ml
Prekės nėra
Mon Platin lūpų blizgesys drėkina minkština ir maitina sausas lūpas. Apsaugo nuo šalčio. Ingredientai:Ricinus Communis (Castor) Oil, Sorbitol, Flavor.Geriausia naudoti iki datos, nurodytos ant produkto pakuotės.Atidarius sunaudoti per 9 mėn.Gamintojas: A.Meshi Cosmetic Industries LtdKilmės ša..
5.00€
Be PVM:4.13€
Rodoma nuo 1 iki 12 iš 25 (3 puslapių)